• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

“ΕΠΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ”

Αρχική  /  Εκδηλώσεις  /  Τρέχουσα σελίδα

Οι καλλιτέχνες και οι στιγμές δημιουργικού πάθους που ζουν επάνω στην σκηνή ήταν πάντα ένα πολύ ενδιαφέρον φωτογραφικό θέμα για μένα.

Ζώντας στην επαρχεία όπου η πρόσβαση σε καλλιτεχνικά δρώμενα είναι περιορισμένη και προσπαθώντας να καταγράψω αυτές τις στιγμές είχα την αίσθηση ότι θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να καταφέρω να συγκεντρώσω ένα αξιοπρεπές φωτογραφικό υλικό.

 

H συνεργασία μου με το «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» μου έδωσε την ευκαιρία όχι μόνο να συγκεντρώσω αυτό το υλικό, μέσα σε 2 χρόνια, αλλά και να εμπλουτισθεί με ενδιαφέρουσες εικόνες από τον ίδιο τον χώρο.

 

Η «EΠΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» είναι μια έκθεση που φιλοδοξεί να μεταφέρει στο κοινό την αίσθηση ενός συναυλιακού χώρου αλλά κυρίως να προβάλλει τις μικρές σχεδόν ιδιωτικές στιγμές που ζουν οι καλλιτέχνες πάνω στην σκηνή.

 

Γιάννης Δημητράς

Διάρκεια Έκθεσης από 27/10/12, μέχρι 1/1/13, στο Φουαγιέ του ΕΠΤΑ, ανοικτή τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων του χώρου.

 

Πληροφορίες στα τηλ. 2661042892 & 6974064575

 

Μια έκθεση στα πλαίσια των δράσεων του Σωματείου «Φίλοι του ΕΠΤΑ», με τη ν ευγενική Χορηγία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αναστασίας Παχή, του Καταστήματος “Yogart”, και την ηθική στήριξη της Αστρονομικής Εταιρείας Κέρκυρας. 


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: