• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι- με λίγα λόγια- η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή». Μια παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της στην Αθήνα.

Μια παραγωγή που ετοιμάζεται να «απλώσει» τα χρώματα και να «μεθύσει με τα αρώματα της» την Κέρκυρα !

Κάποιοι λένε ότι τα τραγούδια σε «ταξιδεύουν» μέσα από τους στίχους τους, δημιουργώντας εικόνες μαγικές, ικανές να σε παρασύρουν σε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι η καλή μουσική μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση της στιγμής.
Είναι όμως και εκείνοι που θέλουν ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από την… μουσική και μόνο αυτή! Δίχως λόγια και πολλές φιοριτούρες. Μόνο εκείνα τα συναισθήματα που βγαίνουν σχεδόν αυθόρμητα από τις νότες. Αρκεί τη μουσική να συνοδεύει η θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο! Όπως εκείνο της Ευανθίας Ρεμπούτσικα (και των μουσικών της!) που μιλούν για Το Αστέρι και την ευχή και αφηγούνται στον κόσμο μουσικές ιστορίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Κανονάκι, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, βιολί και ακορντεόν με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Σε ένα λιτά δομημένο (και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό) πρόγραμμα.

Αυτά είναι τα βασικά «συστατικά» της μαγικής «συνταγής» που προτείνει η Ευανθία Ρεμπούτσικα για τη φετινή περίοδο. Μια συνταγή που έχει συγκινήσει τον κόσμο προκαλώντας μια ψυχική ανάταση δίχως κανένα συναισθηματικό «εκβιασμό» (που πολλές φορές μπορεί να προκαλούν οι στίχοι ενός τραγουδιού). Εξάλλου στην μουσική παράσταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «Το Αστέρι κι η ευχή» …τα λόγια είναι περιττά!

Mουσικοί:
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Θάνος Σταυρίδης – Ακορντεόν
Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο
Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσο
Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα

Ώρα Έναρξης: 22.00μ.μ.
Είσοδος 12€, Φοιτητικό – Ανέργων 10€

Τηλ. Κρατήσεων 6974354460

Προπώληση: Δισκοπωλείο «ΜΟΥΣΕΣ», Θέση Πίνια, Κέρκυρα

901905_612187775475379_1494997564_o


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: