Η Ερωφίλη συναντά το Βασίλη Γισδάκη στη σκηνή του ΕΠΤΑ
  • Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Η Ερωφίλη συναντά το Βασίλη Γισδάκη στη σκηνή του ΕΠΤΑ

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

« Σε τυλίγω μ ένα χάδι…»

Οι δύο σύγχρονοι και ταυτόχρονα καταξιωμένοι ερμηνευτές , ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όσα έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και όσα τους ενώνουν.

Μπλεγμένα όμορφα , παλιά και καινούργια τραγούδια , μνήμες αλλά και καινούργιες εικόνες σ αυτή την παράσταση μας ‘’τυλίγουν’’ ζεστά με ιστορίες που αξίζει να μείνουν στην καρδιά μας ..

Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό Τρίφωνο και ο Βασίλης Γισδάκης που έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ξεκινώντας ως ο τελευταίος ερμηνευτής-συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι και έχει χαράξει μια ουσιαστική πορεία με πολλές κι αξιόλογες συνεργασίες, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον Μάνο Χατζιδάκι , τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο , Σταμάτη Κραουνάκη , Θάνο Μικρούτσικο ως και νεώτερους τραγουδοποιούς . Σε ποίηση Νίκου Γκάτσου , Οδυσσέα Ελύτη , Μάνο Ελευθερίου , Λίνα Νικολακοπούλου κ.α. Καθώς επίσης και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία με τον νέο συνθέτη Δαμιανό Πάντα.

Άλλοτε χαμηλόφωνα , άλλοτε δυναμικά , μας παρουσιάζουν και μας παρασύρουν στη μαγεία που δίνει η ερμηνεία των στίχων , απλά και αληθινά με δύο σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους . Τον συνθέτη Κώστα Γιαννάκη στο πιάνο και το σολίστα Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί .

Επιμέλεια παραγωγής: “ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος“, “Φίλοι του ΕΠΤΑ

Ώρα Έναρξης: 22:00
Γενική είσοδος 8€

Τηλέφωνο κρατήσεων 6974354460

«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος»,
Βιρός Κέρκυρας

Προπώληση:
Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη
& Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2 έναντι Hondos, Κέρκυρα.

Χορηγοί:
Μεζεδοπωλείο Μουράγια, Scissors Hair Studio & Μεζεδοπωλείο “Αυλή“.

 

Η Ερωφίλη συναντά το Βασίλη Γισδάκη στη σκηνή του ΕΠΤΑ


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: