• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

“Μαμά θα κάνω μπάντα”, από τους Burger Project, στους Παξούς. Μια εκδήλωση του Seven στο πλαίσιο του προγράμματος ICE της ΠΙΝ

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Το 5ο SEVEN 2015 ανοίγει τις πόρτες του και έχει τη χαρά να υποδέχεται για πρώτη φορά τους Burger Project με την παράσταση “Μαμά θα κάνω μπάντα…“, μια παράσταση για μικρά και “μεγάλα” παιδιά!

Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας.

Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική performans, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας αλλά πρωτίστως να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους. Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών (και μεγάλων!)

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΤΗ ΔΡΑΣΗ.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 19:00
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Σχολικού Κέντρου Παξών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η συγκεκριμένη εκδήλωση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία Ι.C.E. της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, δια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (Π.Τ.Α.).

Επιμέλεια παραγωγής:
ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος” , “Φίλοι του ΕΠΤΑ
5ο SEVEN Festival 2015

Πληροφορίες στo τηλ. 6974064575, Emai : lightd@otenet.gr

 

0002


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: