• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

«Μια Θάλασσα για όλους»!!! Local day με σκοπό στα πλαίσια του SEVEN 2014!

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

“LOCAL DAY”… με σκοπό!

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠ διοργανώνουν μουσική βραδιά με τοπικά σχήματα στα πλαίσια του
SEVEN FESTIVAL 2014.

Μια βραδιά με σκοπό, μια βραδιά αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας, με τίτλο:  «Μια θάλασσα για όλους».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Κάτω Πλατεία», την πλατεία Σπιανάδα, το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 20.00 και σκοπός της θα είναι η συγκέντρωση ποσού που θα βοηθήσει στην αγορά αναπηρικού αμαξιδίου θαλάσσης, για άτομα με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες.

Τη βραδιά θα συνδράμουν αφιλοκερδώς τοπικά συγκροτήματα με μουσικές εμπνευσμένες απ’ την ελληνική και διεθνή ροκ σκηνή. Τα σχήματα που θα συμμετέχουν, με σειρά εμφανίσεως, θα είναι οι:

Blues Latitude
Αντίθετο Ρεύμα
The Mojo Bunch Blues Band 
3 & ο Κούκος

ενώ σε μουσικές γέφυρες θα εμφανιστούν οι Αλκαίος Περούλης, Γιάννης Μπαρζούκας, Τάσος Κιπιζής, Αλέξανδρος Καπακλής, Αλέξανδρος Πουλιάσης.

Την οργάνωση παραγωγής και την καλλιτεχνική διεύθυνση ανέλαβε το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Φίλοι του ΕΠΤΑ» και το 4ο SEVEN Festival 2014.

Γύρω από την εξέδρα της εκδήλωσης θα υπάρχουν αυτοσχέδιοι κουμπαράδες όπου κόσμος θα μπορεί εθελοντικά να συμβάλει για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού σκοπού.

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την προσφορά τους και όλους εσάς για την παρουσία σας στην ξεχωριστή αυτή βραδιά!

Ώρα Έναρξης: 20.00μ.μ. 
Τηλ. Πληροφοριών 6974481780, 6974064575 

 

disabled


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: