• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Οι “του που που” , η Παξινή μπάντα, για πρώτη φορά στο ΕΠΤΑ!

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Οι παρέες παίζουν, ακόμη, μουσική και τραγουδάνε …

Εντελώς ερασιτεχνικά αλλά με μεράκι και συνέπεια, ψάχνοντας δρόμους έκφρασης μέσα από το χώρο του έντεχνου και λαϊκού, μια παρέα στους Παξούς άρχισε να παίζει μουσική και να δίνει σχήμα στην προσπάθειά της… Σιγά σιγά η παρέα μεγάλωσε, καθώς εντάχτηκαν νέα μέλη, ντόπιοι αλλά και “ξένοι”. Η μπάντα πλέον αποκτά μορφή και όνομα … ”Τουπουπού”, έκφραση των Παξών που σημαίνει “χαμός”!

«Με μια τράτα ολόχρυση» το μουσικό ταξίδι ξεκινά απ’ τους Παξούς, περνάει από του «Ασπρομόντε τις κορφές», μέχρι της «Πόλης τ’ ακρογιάλι» και ως το «Καπηλειό» του Δημήτρη Αποστολάκη στην Κρήτη… Το «φευγάτο πλήρωμα» αποτελούν ο Γεράσιμος Ανεμογιάννης (κιθάρα-φωνή), ο Σταμάτης Γραμματικός (κιθάρα-φωνή), η Χριστίνα Παχή (μαντολίνο-φωνή), ο Κωστας Κομπογιάννης (κιθάρα-φωνή), ο Στέφανος Κάγκας (κρουστά), ο Νίκος Γκατζούνης (κιθάρα-μπαγλαμά) με την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση του Πέτρου Ανδριώτη (βιολί), του Δημήτρη Μπασλάμ (μπάσο) και του Γιώργου Νικόπουλου (τζουρά).

Ακολουθούν ζωντανές εμφανίσεις στο νησί, σε μικρά στέκια αλλά και σε πιο οργανωμένες συναυλίες. Παραμένοντας ερασιτεχνική, παραμένοντας παρέα ανοίγει δειλά δειλά τα φτερά της, δοκιμάζοντας να πετάξει λίγο πιο μακριά… και, με την εμφάνιση αυτή, μια απ’ τις δράσεις του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φίλοι του ΕΠΤΑ» αποδέχεται με χαρά την πρόσκληση να ενταχθεί στο δυναμικό του!

Στις 22 του Φλεβάρη, το ταξίδι έχει προορισμό την Κέρκυρα και το φιλόξενο “ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος”, όπου από τις 10 το βράδυ, θα μοιραστούμε τραγούδια, αγαπημένα!!!

Είσοδος ελεύθερη

«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος»,
Βιρός Κέρκυρας

Του Που Που


Σχόλια

  1. Ο/Η papadopoulou athina λέει:

    Απίστευτοι. Μπράβο τους! Καταπληκτικό ρεπερτόριο!

Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: