• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Ο Μανώλης Λιδάκης στη σκηνή του ΕΠΤΑ!

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Με ένα νέο παρών στη δισκογραφία  και στον κόσμο που τον αγάπησε

Με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του και με τα ολοκαίνουργια τραγούδια του νέου του δίσκου «Αύριο θα είναι αργά» όπου υπογράφουν ο Σωκράτης Μάλαμας ο Ορφέας Περίδης και η Βάσω Αλλαγιάννη -η τελευταία πάνω σε στίχους του αξεπέραστου Μανώλη Ρασούλη – ο ερμηνευτής και δημιουργός Μανώλης Λιδάκης δίνει ένα νέο “παρών» στη δισκογραφία και στον κόσμο που τον αγάπησε.

Ο Μανώλης Λιδάκης, ταξιδεύει την Ελλάδα επιτρέποντας να απολαύσουμε μία από τις πιο αξιόλογες και δυνατές φωνές της χώρας μας.

Με επιλογές τραγουδιών από ένα πλούσιο ρεπερτόριο και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα», «Δεν είσαι πουθενά», μέχρι και τα πιο πρόσφατα που έχουμε αγαπήσει όπως «Για να σε συναντήσω», «Σ’ έχω δε σ’ έχω», «Αρετούσα», ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σ’ ένα αέρινο μουσικό ταξίδι.

Τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, όπως τα «Πάλι πάλι», «Σαν είχες άλλον στην καρδιά», «Άστρα μη μαλώνετε» και «Κόκκινο ακρογιάλι», πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Β’ Ανάγνωση», αλλά και τα καινούργια από τον νέο του δίσκο σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών μεταξύ των οποίων του Θοδωρή Γκόνη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Ένα συναπάντημα μουσικής και ερμηνείας, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρυθμό και στο συναίσθημα. Στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, σε όλα αυτά που περικλείει το μεγαλείο της μουσικής.

Ένα πρόγραμμα όπου ο σπουδαίος ερμηνευτής καταθέτει φωνή και ψυχή.

Ώρα Έναρξης: 22:00
Προπώληση 10€, Πόρτα 12€

Τηλ. Κρατήσεων 6974354460

«ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», Βιρός Κέρκυρας

Προπώληση: Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη, Κέρκυρα

Μανώλης Λιδάκης


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: