• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Πλέσσας, Δάκης, Κλείσσας “Τραγούδια που δεν έχουν εποχές”

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Μια ακόμα σπουδαία συνεργασία στo πλαίσιο του SEVEN Festival θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε στις 26 Ιουλίου στο παλαιό φρούριο Κέρκυρας.

Αυτή τη φορά στη σκηνή του φεστιβάλ θα εμφανιστεί ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες όλων των εποχών και επίτιμος αρχιμουσικός της φιλαρμονικής ‘Ομόνοιας΄ Γαστουρίου, κ. Μίμης Πλέσσας.

Ο διαχρονικός συνθέτης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική μουσική που κατατάσσεται στη πρώτη θέση της κατάταξης πώλησης δίσκων, δημιουργεί μια παράσταση που τιτλοφορείται από του διοργανωτές “τραγούδια που δεν έχουν εποχές” και μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί τους, στις ωραιότερες μελωδίες της Ελληνικής μουσικής.

Πλαισιωμένος από μια φιλαρμονική που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις πια, γνωστή για τις συνεργασίες της εντός και εκτός Ελλάδος, ακολουθώντας ένα πρωτοπόρο μονοπάτι για τα δεδομένα των φιλαρμονικών στη χώρα μας, υπόσχονται να μας χαρίσουν μια μουσική βραδιά εξαιρετική θυμίζοντάς μας επιτυχίες τόσο μέσα από τον Ελληνικό κινηματογράφο, όσο και μέσα από την πλούσια δισκογραφία του καταξιωμένου ‘Έλληνα συνθέτη.

Μαζί τους θα είναι ο εκπληκτικός Δάκης, ο εξαιρετικός Σπύρος Κλείσσας και η δική μας κα Αγάθη Κοσκινά που, μετά τις εμφανίσεις της δίπλα στη Μαρινέλλα, θα μας δείξει, εκτός από τις διαπιστωμένες ικανότητες διδασκαλίας και διεύθυνσης χορωδιών, και τις ερμηνευτικές της πτυχές δείγμα του πλούσιου ταλέντου της. Συμμετέχουν επίσης, οι χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων με τα μεικτά και παιδικά τους τμήματα, που αν μη τι άλλο κερδίζουν μοναδικές εμπειρίες από αυτές τις συμμετοχές και παράλληλα συνυπάρχουν με καλλιτέχνες που όλοι θαυμάζουμε και αγαπάμε.

Τη διεύθυνση της παράστασης θα έχει ο σπουδαίος αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση ποιότητας και πολλαπλών μουσικών εκπλήξεων όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και αποτελούν σημείο αναφοράς των παραστάσεων αυτών! 

Η προπώληση των εισιτηρίων που η τιμή τους ξεκινάει από τα 10 ευρώ, θα γίνεται από τα καταστήματα στο Corfuland Shop Αλβ.Κοέν 2 και Speedex courier στις Κουλίνες καθώς και στη γωνία πίσω από το Δημοτικό Θέατρο.

Τετάρτη 26 Ιουλίου, Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας σε ‘τραγούδια που δεν έχουν εποχές‘…..για όλους εμάς από το θρυλικό Μίμη Πλέσσα….

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Επιμέλεια παραγωγής:  “ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος“, Φιλαρμονική Γαστουρίου “ΟΜΟΝΟΙΑ“, “Φίλοι του ΕΠΤΑ

Φοιτητικό / Ανέργων/ ΑΜΕΑ 10€,
Προπώληση 12€,
Πόρτα 15€

Τηλέφωνο πληροφοριών 6974064575

7ο SEVEN Festival 2017,

Προπώληση:
Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη
Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2, έναντι Hondos Center
Speedex courier στις Κουλίνες καθώς και στη γωνία πίσω από το Δημοτικό Θέατρο.

 

Πλέσσας, Δάκης, Κλείσσας "Τραγούδια που δεν έχουν εποχές"


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: