• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Συναυλία με την Έλλη Πασπαλά για τα 22 χρόνια του ΚΥΜΑ!

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

«Η Έλλη …με τα φεγγάρια της»

Για τα 22 χρόνια του ΚΥΜΑ FM 90,3 !

Η Έλλη Πασπαλά έρχεται στο Επτά Τεχνών Τόπος στην Κέρκυρα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδαίων τραγουδιών ελλήνων και ξένων συνθετών για τα γενέθλια του ΚΥΜΑ !

Η Έλλη θα μας θυμήσει σημαντικές στιγμές που αποτέλεσαν σταθμούς στην πορεία της, με τραγούδια που είτε πρωτοτραγούδησε είτε τ’ αγαπήσαμε μέσα από τον τρόπο που τα ερμήνευσε. Έτσι θ ‘ ακουστούν τραγούδια από Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Καλαντζόπουλο, Σέμση, κάποιες διασκευές σε παλιά ρεμπέτικα αλλά και κομμάτια των Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν,Βαν Μόρισον και άλλων.

Ένα μέρος του προγράμματος θα είναι αφιερωμένο στην σπουδαία τραγουδοποιό Joni Mitchell σε συνέχεια των επιτυχημένων παραστάσεων που έδωσε η Έλλη Πασπαλά πρόφατα στο Gazarte προς τιμήν της.

Πλαισιωμένη από 5 σπουδαίους μουσικούς, τον David Lynch (σαξόφωνα), τον Tάκη Φαραζή (πιάνο), τον Γιώργο Λιμάκη (κιθάρες), τον Γιώτη Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο) και τον Μιχάλη Καπηλίδη (τύμπανα) η Έλλη Πασπαλα μας υπόσχεται να μας χαρίσει ένα ονειρεμένο πρόγραμμα στον χώρο του 7 Τεχνών Τόπος!

Μουσική επιμέλεια: David Lynch & Tάκης Φαραζής

Ώρα έναρξης : 22.00
Κρατήσεις στο 69743654460

Προπώληση-φοιτητικό 10 ευρώ στο κατάστημα ΚΟΡΝΙΖΑ,
Σ. Αρβανιτάκη 4, 12 ευρώ στην πόρτα

Χορηγοί : Comeco, F&B Φωτιάδης, Φιλολογικό Φροντιστήριο Παπαδάτου, DIELLAS
Χορηγός φιλοξενίας : ξενοδοχείο ARITI

Έλλη Πασπαλά


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: