• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

Floyd & σύγχρονος χορός

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

PINK FLOYD Tribute
από τους «Τρεις & ο Κούκος» & σύγχρονος χορός από την ομάδα του Σωτήρη Μπουχάγιαρ

Μια ξεχωριστή μεικτή παράσταση με ζωντανή μουσική και χορό δίνουν στις 12 και 13 Απριλίου στο ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος, το ροκ σχήμα “τρεις κι ο κούκος” και η καταξιωμένη ομάδα σύγχρονου χορού του Σωτήρη Μπουχάγιαρ. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στους Pink Floyd και παρουσιάζει την μουσική τους ζωντανά και χορογραφημένα στην σκηνή του ΕΠΤΑ.

Ένα συγκρότημα που άφησε έντονο το μουσικό στίγμα του, οι Pink Floyd, έγιναν πρότυπο για μεταγενέστερους και το έργο τους παρουσιάζεται από τους “τρεις κι ο κούκος” και ερμηνεύεται χορευτικά μέσα από το βλέμμα των χορογράφων Βάσια Μπουχάγιαρ και Σωτήρη Μπουχάγιαρ.

Η ομάδα σύγχρονου χορού του Σωτήρη Μπουχάγιαρ ιδρύθηκε το 1981 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να αγωνιά για την τύχη της τέχνης του χορού. Έχει κάνει πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους κόλπους της φιλοξένει νέους και παλιότερους καλλιτέχνες οι οποίοι προσεγγίζουν τον χορό από διαφορετική σκοπιά.

Στην παράσταση χορεύουν :

Αρσινόη Πηλού, Ελεάνα Μπάνου, Μαρή Άνθη, Μαρίνα Μουρτζανού, Ιωάννα Κυρολιβάνου, Άννυ Δεσύλα, Έμιλυ Περαστικού, Ευγενία Παυλίδου, Μάρω Μαντζιάρα, Νίκος Κατσαρός, Ηρακλής Μυράγιας, Βάσια Μπουχάγιαρ, Σωτήρης Μπουχάγιαρ.

Χορογραφίες : Βάσια Μπουχάγιαρ, Σωτήρης Μπουχάγιαρ.

Οι τρεις κι ο κούκος ένα από τα μακροβιότερα ροκ σχήματα στην Κέρκυρα έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές ζωντανές εμφανίσεις και δισκογραφία από το 1999 έως και σήμερα και έχουν συνεργαστεί με επιτυχία με μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν διάσημα τραγούδια των Pink Floyd όπως το: wish you were here, another brick in the wall, hey you, comfortably numb κα.

Οι τρεις κι ο κούκος αποτελούνται από τους :

Νίκο Σελλά – κιθάρα, φωνητικά
Αλέκο Καπακλή – Μπάσο
Κώστα Σουέρεφ – τύμπανα, φωνητικά
Αλέξανδρο Σωτηριανό – Πλήκτρα
Βάσσια Μπουχάγιαρ – Φωνητικά
Θωμά Σελλά – κιθάρα
Γιάννη Καρύδη – ηχοληψία

Ώρα Έναρξης : 21.00μ.μ.
Είσοδος 8€, με μπύρα – κρασί
Τηλ. Κρατήσεων 6974354460

563948_609217695772387_237758309_n


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: