• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

LOVE Tribute LIVE, από τους 3 & ο Κούκος και τους «φίλους» τους

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Μια ροκ ωδή στην αγάπη!

Είσοδος ελεύθερη.

Η ροκ μπάντα  «3 & ο κούκος«, στα πλαίσια των δράσεων του σωματείου «Φίλοι του ΕΠΤΑ», επιστρέφει στην σκηνή του Επτά Τεχνών για μια ξεχωριστή συναυλία παρέα με 17 φίλους μουσικούς.

Οι «3 κι ο κούκος» οργάνωσαν μια βραδιά αφιερωμένη σε μεγάλα ερωτικά τραγούδια από την ξένη ροκ σκηνή. Στην προσπάθεια αυτή θα έχουν την χαρά της συμμετοχής φίλων μουσικών από άλλες τοπικές ροκ μπάντες της Κέρκυρας.

Η μπάντα, που οποία τα τελευταία 15 χρόνια έχει μεγάλη δραστηριότητα στην τοπική σκηνή, με συναυλίες, συμμετοχές σε φεστιβάλ, δισκογραφία και τηλεοπτικές εμφανίσεις, ετοίμασαν, εκτός από τις μεγάλες ροκ μπαλάντες και δείγματα από την νέα δισκογραφική δουλεία της μπάντας.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι:

Νίκος Σελλάς, Αλέκος Καπακλής, Κώστας Σουέρεφ,Αλέξανδρος Σωτηριανός, Γιάννης Καρύδης, Βάσια Μουχάγιαρ, Αλκαίος Περούλης, Βασίλης Κοσκινάς, Άγγελος Ανδριώτης, Σωτήρης Βογιατζόγλου, Barry Packman, Αντώνης Λεοντίτσης, Bart Jan Manten, Κώστας Παντελιός, Γιάννης Μπαρζούκας, Angela Jones, Chris Jones, Θεόδωρος Ρίζος, Παύλος Κοντός, Νίκος Βαρότσης, Σπύρος Τρύφωνας, Γιάννης Μάστορας.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί για τον μικρό Παναγιώτη.

Love Tribute


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: