• Λεπτομέρειες
  • Gallery
  • Ετικέτες
  • Περισσότερα

ROTTING CHRIST LIVE

Αρχική  /  Slideshow  /  Τρέχουσα σελίδα

Στις 1 Μαρτίου του 2013 και μέσω της δισκογραφικής Season Of Mist κυκλοφόρησε ο καινούργιος δίσκος των Rotting Christ με τίτλο “Κατά τον δαίμονα εαυτού” (ή “Do What Thou Wilt“). Πρόκειται για το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ της μπάντας μετά το “Aealo” του 2010 κάτω από την επιμέλεια του Jens Borgen στο μιξάρισμα (Katatonia, Paradise Lost, Amon Amarth, Opeth).

Δελτίο τύπου

Η Nervous B.D. Style Produxxxions και η GCA Concerts σε συνεργασία με τον Πολυχώρο Επτά Τεχνών Τόπος παρουσιάζουν τους Rotting Christ στην Κέρκυρα.

Mε αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου ‘’Κατά Των Δαίμονα Εαυτού’’ οι extreme Metalers Rotting Christ έρχοντε στο νησί της Κέρκυρα για 2η φορά (μετά από τη πρώτη πετυχημένη εμφάνιση τους το 2010) και στην καλύτερη μουσική σκηνή της δυτικής Ελλάδας.
http://www.facebook.com/rotting.christ.tr

Special Guests:

Tardive Dyskinesia

Οι Progressive/Mathcore metalers Tardive Dyskinesia με άπειρα πετυχημένα support στο βιογραφικό τους και με περιοδείες σε όλη την Ευρώπη, θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Τέλεια αφορμή για να μας παρουσιάσουν το καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο “Static Apathy In Fast Forward” που λαμβάνει από παντού τις καλύτερες κριτικές.
http://www.facebook.com/tardivedyskinesiaband

Eden Demise

Οι βαρέων βαρών hardcore champions των Αθηνών Eden Demise, μπάντα με σταθερά ανοδική πορεία με συναυλίες εντός-εκτός συνόρων και με ένα πλούσιο βιογραφικό που ξεκινά από το δικό μας Rockwave(2009 μαζί με Slipknot) και φτάνουν στα μεγάλα festival της Ευρώπης, επιστρέφουν στο νησί της Κέρκυρας για 4η φορά.
http://www.facebook.com/EdenDemise

Psycorepaths

Οι εκπρόσωποι του ακραίου ήχου και πρωτοπόροι σε πολλά σημεία για τη σκηνή της Κέρκυρας Psycorepaths, επιστρέφουν στον τόπο τους σαν τελευταία στάση στο tour που θα κάνουν για τη προώθηση του νέου τους Album από τις Angry Owl Rec./Nervous B.D. Style Prod. “Your Entropia Has Finally Arrived” που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Μάρτη.
http://www.facebook.com/psycorepaths
Opening Act:

Mind Erasure

Την βραδεία θα ανοίξουν οι Mind Erasure με επιρροές από behemoth,bolt thrower και impaled Nazarene. Μια παλιά μπάντα από τη Κέρκυρα που επιστρέφει για να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει.
http://www.facebook.com/pages/Mind-Erasure/582073221802910

Με αυτό το Line Up και με τους Βετεράνους Rotting Christ η βράδια αναμένετε εκρηκτική!

more info soon!STAY TUNED!

885520_516925761683153_895097295_o


Αφήστε ένα σχόλιο

/>

Αρέσει σε %d bloggers: